Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2017.08.16. 00:10 irodai gerilla

Ajánló: egy minőségi irodai munka-gyűlölő facebook oldal

Itt a nyár, tikkad a munkakedv, jómagam pedig amúgy is a legbrutálisabb kiégéssel küszködök már lassan két éve. Mármint, ami a blogírást illeti, mert a munkából már kb. 10 éve kiégtem (ki lehet találni, mióta dolgozom). Na de attól még az érzékeim nem hagynak cserben, és a minőségi munkagyűlölő tartalmat felismerem ellenszélben is:itt van például az Irodai rabszolga facebook-oldal, ami valami kurvajó, ma fedeztem fel, amikor már két órája hiába próbáltam elkezdeni foglalkozni a munkámmal. Azonnal tudtam, hogy drágakő akadt a kezembe, rögtön el is kezdtem olvasni és többször hangosan felröhögtem rajta, egy idő után abba is kellett hagynom az olvasását, mert már nagyon nézegetett a többi droid. "Csütörtök: az "erre már nem lesz időm ezen a héten" első napja." vagy a "Két kollégámmal ebédeltem egy általam csak Dögkútnak nevezett közeli falatozóban." kezdetű sztori, rövid, lényegre törő, eredeti posztok. Zseniális.

 

munkaundorom: (5/5)
munkaundorotok: (0/5)

2 komment

Címkék: posztajánló


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr9812751630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frenk12 2017.08.16. 10:22:46

Érdekelnek otthoni munkák, pénzkeresési lehetőség? (Nincs MLM, piramis, egyéb visszataszító dolog :) ) Amivel találkozhatsz: YouTube partner program és nézettség növelés, Instagram Marketing, Fordítási Munkák, Freelancer munkák (bármi, programozástól kezdve, videó vágás, amit el tudsz képzelni), Ingyenes Domain szerzés, Ingyenes VPS :)
Csekkold: valodi-otthoni-penzkereses.blogspot.com/

irodai gerilla 2017.08.16. 19:45:44

@Frenk12: menj már a faszomba, te tényleg képes vagy azt kérdezni tőlem, hogy érdekelnek-e MUNKÁK? Nyilván kurvára nem.
süti beállítások módosítása