Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2022.12.01. 11:02 irodai gerilla

Tanárok vs. Irodai dolgozók

Blogunk ismét megvillantja közszolgálati jellegét! Most, hogy sok tanárt kirúgtak és ők bizonyára új munkahely keresésén gondolkoznak, felélesztjük már sokszor bevált VERSUS formátumunkat és bemutatjuk nekik, mire számíthatnak, ha a katedrát az irodai gályázásra cserélnék. Lássuk tehát, mi a különbség az irodai munkások és a pedogógusok között!

Tanárok vs Irodai patkányok
Beautiful young sexy teacher Stock Photo by ©Aksakal 44425611 Ideas | I was a call center worker in the Philippines. The racism was  unbearable - Rest of World
Gyerekkorában kevés ember akar az lenni, kevesen is lesznek azok. Gyerekkorában senki nem akar az lenni, mégis sokan lesznek azok.
Társadalmi megbecsültségük alacsony: a filmekben gyakran ábrázolják őket idiótáknak. Társadalmi megbecsültségük alacsony: a filmekben gyakran ábrázolják őket idiótáknak.
Röhej, hogy a munkájukkal járó felelősséghez képest mennyit keresnek. Röhej, hogy a munkájukkal járó felelősséghez képest mennyit keresnek.
Munka közben nem ülnek le. Munka közben nem állnak fel.
A szervezetben, ahol dolgoznak, pár stréber legalább tiszteli őket. A szervezetben, ahol dolgoznak, senki nem tiszteli őket.
A kasztjuknak külön vécéje van a melóhelyen, viszont azt csak a szünetben használhatják. Bármikor kimehetnek az összes többi aljanép által használt budiba egy jó munkahelyi szarásra.
Nyáron nem dolgoznak.

Érdemi munkát egész évben nem végeznek.

És most rajtatok a sor, kedves olvasók, írjátok meg kommentekbe, tanárnak vagy irodai gerillának jobb lenni? Ja, és az ünnepekre való tekintettel olvassátok el korábbi "Irodai gerillák vs. Mikulás" illetve "Mit adjunk a kollégáknak céges karácsonyra" (spoiler alter: semmit) posztjainkat. Kellemes, színvonalas lógást mindenkinek!

1 komment

Címkék: tudomány tippek versus


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr2617992062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézágyú 2022.12.01. 11:39:27

"Nyáron nem dolgoznak. -
Érdemi munkát egész évben nem végeznek."

a magyar politikusok?
süti beállítások módosítása