Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2010.04.13. 11:18 irodai gerilla

Beköszön

Na mi újság van, szakik? Áááá, kurvára nincs ma (se) kedvem dolgozni, a választási eredmények se bírnak lekötni, gondoltam bekiabálom fájdalmamat a világba, hátha itt legalább találok megértő társakra. Itt az osztályunkon mindenki olyan lelkes, az előbb a picsa kolléganőim azon vitatkoztak, hogy vajon reggeli előtt és után is kell fogat mosni vagy elég csak utána? Na most ehhez a témához kábé annyit tudnék hozzászólni, hogy nekem a fogam meg nem igazán fűlik épp a munkához... Arról már nem is beszélve, hogy én ma konkrétan reggeli után SE mostam meg a fogam, hehe. Nyakkendő, ing, öltöny azért feszül, és egy tiktakkot is leküldtem, mert persze már rutinos irodai patkány vagyok. Különben is mindjárt ebédidő.

Másnál mi újság?

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr601908772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intizar 2012.08.29. 23:18:58

Eh, uram, közvetítse a hölgyeknek, hogy közvetlenül étkezés után fogat mosni a tudomány mai állása szerint nem tanácsos. Az étel emésztése már a szájüregben megindul, savak lépnek föl, melyek kárhozatos hatással vannak a fogzománcra, s ha ebben a meggyöngült állapotában tesszük ki sikálásnak, neki vége. Tehát: száműzzük, elvtársak, az étkezés utáni fogmosást!
süti beállítások módosítása