Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2011.01.11. 11:06 irodai gerilla

Hősünk

Egy remek, lélekemelő hír ezekben a szürke, nyálkás és az évkezdés munkájával teli, nyomasztó napokban:

http://sportgeza.hu/poker/2011/01/09/pokertortenelmet_irt_a_halalos_beteg_fiu/

Persze halálos beteg Lyme-kórosnak lenni nem valami menő (btw: a Lyme-kór mióta halálos betegség?), viszont azt írja az index az ifjú pókermilliomosról:

"Kevin Thurman sikeres pókeres volt, majd 2001-ben közgazdasági diplomát szerzett és elhelyezkedett a szakmájában. Négy évet húzott le egy cégnél, munkája minden pillanatát utálta."

Bizony, az ilyen csávók jelentik nekünk, irodai gerilláknak a fényt az éjszakában, (nem az ilyen idióta kommentelők, mint a múltkori posztnál, hogy "mer' azér' nem jut előre a magyar, mert sokan így állnak a munkához" - hát hülye vagy ecsém, elárulom, hogy a külföldi kollégák is így állnak hozzá). Kevin Thurman, a legnagyobb tiszteletünk neked, és persze jobbulást kívánunk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr872576171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása