Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2017.12.06. 23:00 irodai gerilla

Mikulás versus irodai dolgozók

Itt a tél, mínuszokban a munkakedv, folytatjuk VERSUS sorozatunkat. Ezúttal a Mikulást, ezt a szerencsétlen fizikai munkást hasonlítjuk össze az üvegkalitkában tartott öltönyös majmokkal. És persze az ünnepekre való rákészülés jegyében nézzétek át a korábbi "Mit vegyünk a kollégáinknak céges karácsonyra?" posztot (spoilerezek: semmit) és a tippjeinket arra vonatkozóan, hogy lehet túlélni az influenzától lebetegedett kollégák között és a gyomorforgató karácsonyi corporate CSR lehúzásokat. Kitartást, drága irodai gerilla barátaim, ti semmirekellő naplopók.

Mikulás vs Irodai dolgozók
Image result for santa claus working Image result for office worker

Állítólag van az évnek egy olyan napja, amikor tényleg keményen dolgozik.

Sokuk az év egy napján sem dolgozik keményen.
Elméletileg emberfeletti munkát teljesít, a valóságban még senki nem látta dolgozni. Elméletileg emberfeletti munkát teljesít, a valóságban még senki nem látta dolgozni.
Kollégái szarvasok és néhány migráns kinézetű figura. Kollégái között elég nagy állatok is vannak és (a nemzetközi cégeknél gályázó példányoknál) jónéhány migráns kinézetű figura.
A róla szóló történetek alapján nincsenek anyagcserére utaló fizikai szükségletei munka közben. Gyakran szarik a munkahelyén.
A kéményen közlekedik fel és le. Rémálmával, a munkahelyi lifttel közlekedik fel és le.
Sokan kérnek tőle mindenféle dolgokat, többnyire hiába. Sokan kérnek tőle mindenféle dolgokat, a nagy szervezetben dolgozó rutinosabb példányoktól többnyire hiába.
Munkáját annyira szereti, hogy a nyugdíjkorhatár fölött is maradt a melóban. Alig várja a nyugdíjkorhatárt.

 

Amúgy ha tetszik ez a formátum, a kommentekben lehet még kérni alanyokat a versus sorozatba.

munkaundorom: (5/5)
munkaundorotok: (0/5)

Szólj hozzá!

Címkék: versus


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr5113451269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása