Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2012.04.11. 11:40 irodai gerilla

Hogyan következtessünk a kollégák parkolási szokásaiból a munkakedvükre?

Mai blogbejegyzésünk egyúttal blogajánló is. Bandirepublic nevű olvasónk és lelkes harcostársunk blogján osztott meg egy érdekes felvetést:

http://bandirepublic.wordpress.com/2012/02/19/munkahelyi-motivacio-prostitucio-parkolas-es-zen/

Eszerint azok, akik orral befelé parkolnak reggel a munkahelyük előtt, alig várják, hogy elkezdhessenek dolgozni. Ezzel szemben, akik betolatnak a parkolóhelyükre, azok már a nap elején csak a hazamenetelt várják. Érdekes felvetés. Én mondjuk nem kocsival járok dolgozni, így magamon még nem tudtam letesztelni. Kommentelők, osszátok ma ezúttal ti az észt!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr964372085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BamBos 2012.04.19. 08:23:33

Agree. Mindig tolatok és a garázsban az autóm egyfajta barát, egy ismerős az idegen bolygón. Van, hogy napközben is lemegyek hozzá, a nap végén pedig igazi álom bepattanni. A reggel máris jól indul egy sikeres tolatással, a mámoros hazaindulást pedig ne hátramenettel kezdjük... Korábban én is tömegközlekedtem, az sokkal lehangolóbb volt. Ha beülsz az autóba, akkor már otthon vagy.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.07.02. 15:20:37

A franc tudja, én ha lehet, mindig háttal parkolok, mindenhol.
Praktikus ok : ha rád parkol valami hülye, hátrafele nehezebb kivakarni az autót.
A munkakedvem meg nem attól függ, hogyan parkoltam.
süti beállítások módosítása