Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2012.05.21. 07:17 irodai gerilla

Salsa (vendégposzt)

Vannak dolgok az ember életében, amelyeket először vonzónak találunk, érdekesnek, gyakoroljuk is, majd fokozottan elveszítjük iránta az érdeklődésünket, esetleg a végén meg is utáljuk. Nem, most kivételesen nem a munkáról lesz szó, hanem egy olyan szabadidős tevékenységről, amit a kereskedelmi bankok jellemzően alsóbb beosztású tagjai gyakorolnak és nem is a bankármulatóról beszélek (pedig hát az is megérne egy postot), de hogy azok kedvét se csigázzuk tovább, akik esetleg nem olvasták az öt sorral feljebb lévő címet, szóval igen, a mai témánk a salsa.

Persze ha az ember éppen csaj nélkül van, bármilyen megalázó helyzetbe képes belemászni, hogy egy kicsit cserben hagyja leghűségesebb barátját, a jobb karját, akár táncolni is elkezd, leginkább egyedül, aminek mindenféle kétes kimenetele lehet. Akár az is, hogy a végén összevakar valakit, de persze jellemzőbb módon ugyanúgy egyedül jut el a megunáshoz, mint a legtöbb tevékenységénél. Az ember már csak ilyen magányos fajta, magányos harcos.

Ma már persze csak röhögök az egészen és a sok salsás hirdetésen meg azon a nem is lebecsülendő számú idiótán, akik még mindig olyanok, mint az eltévedt cigányok akik latinoknak álmodják magukat, szóval akik Magyarországon mondjuk néptánc helyett kubai életérzést meg ötszavas spanyol nyelvtudást meg persze czifra nyomorúságot képzelnek maguk köré. Az élelmesek mindezen igen szép pénzt is keresnek és egész komoly iparágakat is építenek rá. 

Te tudsz salsázni? Szavazás ezen a linken, illetve a kommentekben:

http://www.surveymonkey.com/s/ZH9QJ8J

 

Update: köszönjük szépen a csaknem 200 szavazatot, melynek megoszlását az alábiakban találjátok (bocs a sample feliratért, de nem fizettem elő a szolgáltatásra):

 

11 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr12019787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BoneSayeR 2010.05.21. 18:59:53

Nem lehetne egy egyszerű "nem"-mel szavazni?:D
Egyébként jó írás!

A80 2010.05.21. 20:17:51

5 éve salsázom, nekem nagyon sokat adott a tánc, és még nem untam meg. Pedig nem vagyok túlzottan tehetséges, de talán pont ezért is okozott nagy sikert, hiszen keményen megdolgoztam érte. Nagyon sok érdekes embert megismertem és hangsúlyozom ha valaki csak azért csinálja, hogy "latin lover"-nek tűnjön, akkor az rossz helyen keresgél és néhány hónap alatt simán beleun az egészbe.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2010.05.21. 20:24:16

valszeg ez is olyan, mint nehány éve a barrique bor volt: mindenki odáig volt tőle, ellenben nagyon kevés ember szerette, pusztán divatos volt.

aztán maradtak azok, akik valóban élvezik. :-)

zZz 2010.05.21. 21:06:19

Nem érzem magam latinnak, nem érdekel ilyen szinten Kuba (pláne nem a salsán keresztül). Nem tetszik a magyar néptánc, azért nem csinálom. Spanyolul változatlanul nem tudok, csak a figurák neveit tudom, mert azt fiúként kell.

Mozgástechnikám minimum kifogásolható, de nem érdekel. Tudok vezetni és ritmusra lépek. Ennyi elég ahhoz, hogy élvezzem a táncot, mert egyszerűen jó. Hogy miért? Valójában fingom sincs, csak jó. Becsajozni még nem csajoztam be általa, de volt rá többször is lehetőségem. Jó a zene, jó a hangulat, jók a bulik.

Neked nem tetszik, ez oké, az élet már csak ilyen, egyetlen egy dolog sincs, ami mindenkinek tetszene. De hogy miért kellett ezért ennyi betűt összehányni, az rejtély számomra.

Az tény, hogy a salsa divat lett, ezért sokan belekezdenek, de akik csak divatból kezdik el, azok néhány hónap után le is morzsolódnak.

Nagykirály 2010.05.22. 01:13:55

miért van az, hogy az első kommentelő, minden esetben mélyen benyal a posztolónak?
az írás..khm, a szavazás még hozhatott volna rajta, de az meg technikailag fosul van kivitelezve. kritikus vagyok.

GiveltAway 2010.05.22. 23:26:48

A Salsás seggrázás egyértelműen buzi kisfiúknak való, akik nem tehetik meg pl hogy a Rioban csajozzanak be. Persze kurva divatos, de ennyi, annak idején a twist meg a lambada is az volt, hasonlóan szart se ér az a kettő se.

A poszt meg szar!

Vic_ 2010.05.25. 13:04:25

Halló Munkakedv! Témától függetlenül ma annyira nincs kedvem csinálni semmit, hogy már megnéztem a Dzsungel Könyvét jútubon és még blogot is írtam! Ez most nem reklám. :D

Ama Ginger 2010.06.01. 15:21:50

Hiánypótló, lényeglátó írás a fórró Salsáról! A kelleténél is közelebbről ismerek 1-2 "érintett"-et. Szánalmas társadalmi jelenség.

Mert azzal semmi baj, hogy ismerkedni akarunk - bizony ez nem is könnyű feladat időnként. De mondjuk akár 40 évesen is egy lebujban lerészegedve, vagy akár melóhelyen is elegánsabb dolog, mint majombuziként játszani a csöndes és bensőséges, higanymozgású macsófiút, kiver a víz! Egy biztos: lúzerség. És most nem azokról a lúzerekről beszélek elsősorban, akik már az ősidők óta szalszalázban égik a mindennapjaikat, hanem azokról, akik az elmúlt dicső közelmúltban "divatból", meg bő nyállal tapadtak rá...

Goose-T · http://blacksabbath.blog.hu/ 2010.06.03. 10:23:50

Én is salsáztam egy időben, de már elmúlt. :D Az emberek nagy része tényleg szánalom, aki oda jár.

smartdrive 2010.06.03. 22:02:42

"csípőficamos vagyok, de dugni akarok"
süti beállítások módosítása