Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2010.09.20. 15:58 irodai gerilla

A munkakedv kiálltványa az Egyesült Államok elnökéhez

http://index.hu/kulfold/usa/2010/09/20/obama_unja_a_banant/

Ha valaki esetleg ismeri az elérhetőségét, akkor szóljon az öreg bokszosnak, hogy eljutott hozzám az üzenete, együttérzek vele és a következőt üzenem neki:

Dear Mr President!

I don't feel like working either,  I am supportive about your feelings, please feel free to visit my blog, and to cry on my shoulder anytime!

Your best fan:

Guerilla of the Office

-----

Mellesleg megalol az index url-címe: Obama unja a BANÁNT, értitek, és akkor még a rohadék kurucinfo a rasszista, mi?! :DDDDD

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr882310206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Exchange_student (törölt) 2010.09.20. 16:24:34

nem csak boxos de klingon is
olyan mint whoppi goldberg
már eddig is imádtam őt!
a mai hír miatt még jobban likeolom :)
süti beállítások módosítása