Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2012.04.10. 00:00 irodai gerilla

BREAKING - A Kossuth Rádió hírolvasója sem szeret dolgozni

Kénytelen vagyok szabadidőmben - vagyis nem munkából! - posztot írni az aktualitásokra való tekintettel. Auth Magda - a Kossuth Rádió ma reggeli verbális ámokfutó-hírolvasója - munkásságára ugyanis már korábban felfigyeltem, és a hölgy mai teljesítménye is igen figyelemre méltó volt. 

Az ugye még úgy kezdődött, hogy Auth Magda annó óriási botrányt csinált 2002-ben, amikor az aznapi hírek - történetesen Bolgár Györgyöt rúgták ki a rádióból - felolvasását egy "na végre" megjegyzéssel kommentálta. A ballib bagázs persze kiverte a hisztériát, hogy a drága Bolgár úr távozását ilyen alantas módon tálalja a közmédia, de nekem már akkor is gyanús volt, hogy itt valójában csak egy szerencsétlen nőről van szó, akinek kurvára elege lett a munkájából. Ezt erősítette, hogy maga Auth Magda is lényegében azzal érvelt, hogy igazándiból a hírolvasásból volt elege és arra mondta, hogy na végre.

Bár akkoriban jómagam még nem dolgoztam, de később beállva a gályára én is megismertem ezt az érzést. Amikor egész nap hülyeségekkel traktál a főnököd, néha benned is felhorgad a lázadó kiskamasz, aki szíve szerint megkérdezné, hogy aszonygya és a faszom nem kéne? Persze ilyet nyilván nem szabad még az orrunk alá sem mormolni, hiszen ne feledjük az irodai gerillák első számú és legfontosabb szabályát: soha ne tanúsítunk nyílt ellenállást, mert különben mehetünk vissza a Munkahelyi Terrorra ugrálni...

Szegény Auth Magdáról is az a hír járja, hogy kikészült, legalább is kórházba került, így valszeg nála sem tudatos akcióról van szó, hanem egyszerűen arról, hogy kiborult nála a bili. Ezért sajnáljuk, illetve jobbulást kívánunk neki. De azért a "na végre" akkor is vagány volt, és ha már mi nem merjük megcsinálni, adjon erőt az erről való fantáziálás erre a húsvét utáni csonka munkahétre!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr554374436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása