Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2018.07.03. 09:34 irodai gerilla

Ha az irodai munkás focista volna...

...akkor talán nem utálna annyira dolgozni, bár nem biztos, lehet, hogy a focisták is halálra unják magukat a munkahelyükön, a stadionokban. Pár évvel ezelőtt volt már egy posztunk arról, miben hasonlítanak az irodaházak öltönyös gladiátorai a focistákhoz ("Focista viselkedés az irodában", olvasható: itt), azonban ma egy másik szempontból világítanám meg a témát.

A focista munkában az egyik legjobb dolog, hogy az ilyen sportfogadási oldalakon emberek ezrei kötnek fogadásokat arra, hogyan fogsz játszani - vagyis tulajdonképpen: dolgozni - aznap este. Pl. Ronaldó gólt lő az első félidőben (odds: 1:10). Vagy: az első bedobást Anglia végzi el (odds: 1:2,3). Ilyenkor ha Ronaldó tényleg lő egy gólt, pár szerencsés fickó nyer 100 eurót a feltett 10-re, a többiek meg veszítenek. Pedig C. csak a munkáját végezte. Azért ez elég menő.

Hogy nézne ki mindez, ha az irodai munkások alakításaira is lehetne fogadást kötni? Mik lennének a megtehető események? Valami ilyesmik:

- Irodai Gerilla beér a munkahelyére fél 10 előtt,

- Az első 20 percben ÉS még a Nyúlontúl blog előtt nyitja meg a munkahelyi mailboxát,

- Délelőtt legalább két munkaemailt megválaszol,

- Lehozza a hétfőt legfeljebb 3 kávéval,

- Negyedóránál kevesebbet tölt a munkahelyi székletürítéssel..(bocsánat, hogy erre a régi posztra mindig hivatkozom, de sajnos ez volt az általatok látogatott leolvasottabb cikk, drága olvasóim, ti alantas ösztönlények :))

És persze a csapatra vonatkozó tétek:

- A Controlling Osztály befejez egy heti záró meetinget 1 órán belül,

- 10-nél kevesebb hiba lesz a havi riportban, de a menedzsment legalább kettőt észrevesz belőle.

- Zsírfej igazgató úr lehoz egy conf.callt a head office-szal mute-ra állított mikrofonba mondott "és a faszom nem kéne?!" nélkül.

Ha jobban meggondoljuk, ezek pontosan olyan véletlenszerűen eldőlő, nyitott események, mint hogy Messi lő-e gólt szabadrúgásból, bár elismerem, nem mindegyik olyan látványos. Fejvadászok, némi jutalékért vállalom a leszerződést bármelyik gambling site-tal! 

1 komment

Címkék: szerencsejáték gambling nincs kedvem dolgozni


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr6214089401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karipapa01 2018.07.04. 12:29:52

Pedig lehet kötni fogadásokat. Például a Virtual Work Ltd. keretén belül a kollégák bármikor fogadhatnak a leírtakhoz hasonló eseményekre. Viszont a nagyobb fogadóirodák ilyesmikkel nem foglalkoznak, mivel a Földön élő kb. hét és fél milliárd emberből alig párat érdekel a dolog. Sőt! A cégnél dolgozó pártíz kollégát sem érdekli a dolog magas százalékarányban.
Anno a munkahelyemen a mi kis csoportunkban töréntek hasonló fogadások és aki nyert, az másnap ingyen ihatott kávét. De ez sem igazán jött be, mert már annyira ismertük egymást, hogy gyakorlatilag az összes kolléga mindig ugyanarra az eseményre akart fogadni :D
süti beállítások módosítása