Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2011.03.07. 10:34 irodai gerilla

Munkakedv-számláló

Na, itt a tavasz, dagad a munkakedv! :DDD Olyan régóta ígérgettem már, hogy most már tényleg ideje volt megcsinálni: íme, a magyar internet történetében végre először minden blogolvasó beértékelheti, hogy mennyire nincs is kedve dolgozni most éppen ebben a pillanatban!* Szavazz a poszt alján a kis Edward Norton (példakép irodai gerillánk a Harcosok klubjából - lásd a fenti nagy képen is) figurák állítgatásával! Minél több Edward Norton, annál durvább munkaundor! Most kiderül a nagy büdös igazság! Hogy minél megalapozottabb döntést hozhassatok, íme egy hozzávetőleges leírás az egyes értékek jelentéséről:

1 - ha választhatnék, akkor a legszívesebben ma nem csinálnék semmit

2 - egyszerűen nincs ma kedvem dolgozni

3 - az a kőkemény igazság, hogy ma aztán tényleg k**vára semmi kedvem dolgozni!

4 - szabályszerű fájdalmaim vannak, annyira ki-be**szott, mocskosul semmi kedvem dolgozni

5 - ááááááááááááááááááááááááááááááááá! 

Szavazzatok és persze lájkoljatok a facebookon!

*Megjegyzés: ha esetleg mégis lenne kedved dolgozni, akkor a) valószínűleg hazudsz, hiszen ha tényleg így lenne, akkor nem ilyen szennyblogokon lógnál, mint pl. ez is; b) gratulálok, akkora stréber egy gyökér vagy, hogy munkád mellett még ezt is TELJESÍTETTED! Idióta!

munkaundorom: (5/5)
munkaundorotok: (4,1/5)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr232702946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása