Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2011.07.21. 10:12 irodai gerilla

Kreatív és őszinte out of office üzenetek

Tikkasztó a hőség, pang a munkakedv, nyár van. És hát mit csinálnak ugye nyáron a nyakkendős köcsögök: elmennek szabira, de előtte persze beállítják a levrendszerükben az irodakonform "out of office" üzenetet. Sajnos ezek is általában olyanok szoktak lenni, mint a melóhelyen kábé mindenki és minden: jellegtelen, sablonos, őszintétlen.

"Nem tartózkodom az irodában, és a) legközelebb június 25-én leszek újra elérhető / válaszolok a leveleimre, b) sürgős esetben keresse Nyakkendős Józsit ezen meg ezen a számon."

Hát ugye egyrészt ennél még az emeletünkön lévő fénymásolóba is több egyéniség szorult, másrészt pedig tegyük a szívünkre a kezünket, kedves irodai rabszolga  sorstársaim, valójában nem inkább valami ilyesmit akarnánk írni?

"Épp a szabimat élvezem, lúzer, neked viszont biztos jó szar ott a gép előtt. Ja, és fel ne merj hívni mobilon!"

 "Legközelebb június 25-én leszek az irodában, így levelét leghamarabb akkor fogom tudni törölni a postafiókomból a többi 300 olvasatlan emaillel együtt"

"Ön azért kapta ezt az automatikus válaszlevelet, mert nem vagyok az irodában. Ha bent lennék, valószínűleg semmit sem kapott volna"

"Bármilyen ügyben is írt, remélem van annyira sürgős, hogy addig a kollégáim elintézik helyettem, vagy van annyira érdektelen, hogy mire visszajövök, már nekem se kell"

"Nem vagyok az irodában, kérem keresse az ügyben Nyakkendős Józsit (email, telefonszám), ő nem ért semmihez és segíteni úgysem tud, de az egész cégnél őt gyűlölöm a legjobban. Ja, és mindenképpen hivatkozzon rám!"

"Nem vagyok az irodában, ha sürgős és halaszthatatlan ügyben keresett, hívja a Nyakkendős Józsit, ha viszont az ügy nem sürgős és nem halaszthatatlan, akkor meg minek spammelsz, bazzeg?"

"Na most magyarázd, hogy >>sürgős lenne, ma estig legyen kész mindenképp<<, bróhaha :DDDD"

Irodai gerilla-társaim, ti milyen out of office szöveget írnátok?

Ja, és persze pörgessétek a munkakedv-számlálót! :DDD

munkaundorom: (5/5)
munkaundorotok: (4/5)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr243084931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.07.21. 10:25:03

Neten láttam, hogy valaki ezt állította be:

"I am out of office, due to Balatonsound. Will be back, when it's over."

Alkibiadész [alkibiadesz.blog.hu] 2011.07.21. 10:33:04

"Rámjött a hígfosás, itt ülök az ötödiken, szabadítsatok ki"

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.25. 12:54:09

Ez a kreatív üzenetrögzítő üzenetek egy reinkarnációja. De onnan is lehet meríteni!

"Én a fridzsider vagyok, az outlook is szabadságra ment. Ha visszajön, kapsz egy rendes out of office üzenetet."
süti beállítások módosítása