Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2010.05.13. 14:40 irodai gerilla

Az emberek és a véreshurka

Nem tudom, mindenkinek megvan-e az a rész az Idétlen időkigből, amikor Bill Murray azon siránkozik, hogy mekkora gyökérség már ez az egész Mormota-ünnep, mire Andy MacDowell azzal vág vissza, hogy dehát az emberek szeretik, de Bill Murray meg azzal torkolja le, hogy az emberek a véreshurkát is szeretik.

Hát kicsit én is így éreztem a tegnapi posztom kapcsán: a tartalma miatt eleve kicsit szégyelltem is, csak hát a nagy unalmamban semmi jobb nem jutott az eszembe, és hogy azzal is elteljen pár perc a munkaidőből, kiposztoltam. Erre csak tegnap 12 ezer látogató olvasta el, és ami még döbbenetesebb, konkrétan ma reggel 8 és 9 között, amikor én még nagy ártatlanul az igazak álmát alszom (fél 10-re járok dolgozni, és közel lakom, bocsi), szóval még ekkor is kb. 850-en látogatták meg az oldalt, feltehetően a munkahelyükről, munkaidőben. Van egy szegény haverom, aki meg érdekes rovarokról csinál blogot, és tök lelkiismeretesen kutatgat hozzá meg komolyan veszi, lehet, hogy még akár tényleg érdekes is, amit ír (hát mondjuk engem nem érdekel), aztán akárhogy próbálkozik, még soha nem jött össze neki az index-címlap. Hát milyen világban élünk? Legközelebb szerintem a szarásról fogok írni.

Most pedig gyerünk vissza dolgozni, még három óra van hátra a délutánból... :DDDDDDDDDD

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr972000188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redzsihemond 2010.05.14. 12:46:29

hát nyomjad be a haver bogár-blog linkjét, én olvasnám szívesen!
süti beállítások módosítása