Számláló

<a href="http://info.flagcounter.com/UR2I"><img src="http://s09.flagcounter.com/count/UR2I/bg_FFFFFF/txt_000000/border_CCCCCC/columns_2/maxflags_12/viewers_0/labels_0/pageviews_1/flags_1/" alt="Flag Counter" border="0"></a>

Munkakedv-blog

Szevasztok! Irodai gerilla vagyok egy multinacionális banknál. Kurvára nem érdekel a munkám, én ennél valami értelmesebbre vagyok hivatott! Például szívesen lennék milliomos vagy amerikai filmsztár! Ehelyett egész nap csak szenvedek itt az irodában. Sorstársakat keresek, hahó!

Friss topikok

Munkakedv International

Flag Counter

2012.04.01. 14:41 irodai gerilla

Mitől döglik a légy? - betekintés a Munkakedv kulisszái mögé

Ünnepélyes pillanathoz érkeztünk: a Munkakedv blog 2 éves fennállása és kb. 50 poszt után a 100 ezredik oldalletöltést ünnepelte a héten. Ezért a hétvégén - értetek melózva!!!, nyájas olvasók - átnéztem kicsit a statisztikákat és kijegyzeteltem belőlük néhány érdekességet. Lássuk hát, mitől döglik a légy, miért és hogyan olvastátok a Munkakedvet? (folytatás a címre kattintva)

Nos az eredmények lehangolóak: minél prosztóbb és alantasabb a téma, annál többen kíváncsiak rá. Így például a reggeli munkahelyi székletürítésről (közismertebb nevén: a szarásról) szóló írásunk több mint 7000 oldalletöltést és 5000 látogatót generált és a negyedik leglátogatottabb posztunk lett. Az első helyezet írás sem épp egy matyóhímzés: a "Hogyan tudjuk meg kollégáink fizetését?" című posztból közel 14 ezren próbáltak meg felhasználható tippeket gyűjteni a magasabb fizuért és rosszindulatú pletykák terjesztéséért vívott harchoz. A top5 posztban van még a héten a magyar internetforgalmat robbantó Schmitt Pál, akinek a nevével most gyakorlatilag bármit el lehet adni, illetve egy karácsonyi hangulatú lógós poszt, valamint egy embergyűlölő, szociopata leírás az idegesítő kollégákról:

Mindeközben az általam kedvesnek, szellemesnek és színvonalasnak tartott posztok jóval kisebb érdeklődést vonzottak. Így például a focisták és az irodai dolgozók viselkedését párhuzamba állító írás vagy a kreatív out-of-office üzenetek kevesebb mint 1000 oldalletöltést generáltak. Pedig emlékeim szerint mindkettő kikerült az index címlapjára. (Természetesen az olvasottságot egyébként ez határozza meg döntően: kikerül-e és mennyi időre a poszt a címlapra? Ugyanakkor a statisztikákból nekem úgy tűnik, hogy az indexesek az alapján tartanak egy posztot a címlapon, hogy mekkora a kattintásszám: azok a posztjaim, amik max. 1-2 órát voltak fent, ennyi idő alatt is sokkal kevésebb kattintást kaptak időarányosan, mint a 18-20 órán keresztül fent maradó posztok).

Szóval megvan a véleményem rólatok, kedves olvasóim! Ahogy Bill Murrey mondja az Idétlen időkigben: az emberek a véres hurkát is szeretik, az emberek barmok! Mindazonáltal a Munkakedv Blog továbbra is azon lesz, hogy szakmányban lásson el benneteket a leglucskosabb véreshurkával! :DDDDDD

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://munkakedv.blog.hu/api/trackback/id/tr244353936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasvirag (törölt) 2013.10.08. 23:44:38

Na de hogyan váljunk közönyössé? Hasznos tanácsokat várok!!!!! Hogy érjük, el, hogy beleszarjunk a köröttünk levők problémáiba? Hogy hagyjuk bedőlni a közösségi és a kollegák ügyeit? Tanácsokat várok. Használhatókat.
süti beállítások módosítása